ÜRETİM

Üçelli Et Mamülleri

Doğru ürünü, doğru müşteriye, doğru şekilde sunmak işimizin esasıdır.

2013 temmuz ayında bütün ortak yapıları sonlandırarak Osman N. ÜÇELLİ tarafında hayata geçirilmiştir.
İstanbul ağırlıklı olmak üzere Antalya’da da seçkin otel ve restaurantlara kırmızı et hizmeti vermektedir. Seçilerek alınan Balıkesir ve Afyon bölgesinin etleri özenle ve ustalıkla müşterilerimizin isteğine göre işlendikten sonra satışa sunulur.

İyi yetişmiş hayvan + usta işçilik = kaliteli kırmızı et

Bizim için kaliteli kırmızı etin formülü çok açık. En iyi hayvanları seçiyoruz, özenle işliyor, sofranıza getiriyoruz. Kırmızı et konusunda uzmanız, odağımızı dağıtmıyor, kaliteden ödün vermiyoruz.

Kaliteye bütünsel yaklaşıyoruz. Üretimden sofraya kadar tabağınızdaki etin yolculuğunu biliyoruz. Hayvanın nasıl beslendiğini, nasıl işlendiğini, nasıl nakliye edildiğini ve eğer Meat Bar’da yemek yiyorsanız nasıl piştiğini biliyoruz. Üretici olmanın gücüyle en kaliteli kırmızı et yemeklerini uygun fiyatlara sunuyoruz.

KIRMIZIYI SEVİYORUZ

SERTİFİKALAR